changhong-1
changhong-2
banner3

Naha Milih Kami?

Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

CI Flexographic Printing Machine

Runtuyan produk

Ngaran produk

Mesin CI Flexographic Printing

Gearless Full Servo CI Flexofraphic Printing Machine

Runtuyan produk

Ngaran produk

Gearless Full Servo CI Mesin Printing Flexofraphic

TENTANG KAMI

Dunya Jelas
Éndah hirup urang, bagja.

Changhong Printing Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur mesin percetakan profésional anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah, pabrik, distribusi sareng jasa.Kami produsén ngarah pikeun mesin percetakan flexographic lebar.Ayeuna produk utama urang kaasup CI flexo pencét, ekonomis CI flexo pencét, tumpukan flexo pencét jeung saterusna.produk urang téh badag skala dijual sakuliah nagara jeung diékspor ka Asia Tenggara, Tengah-wétan, Afrika, Éropa, jsb.

KATEGORI PRODUK

Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.