Taros Kami

Fujian Changhong Printing Machine Co., Ltd.

Alamat

A-39A-40, Shuiguan Industrial Pack, Guanling Industrial Project, Fuding Kota, Ningde Kota, Propinsi Fujian

Telepon

WhatsApp: 0086-18857728175

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami