Tumpukan Tipe Mesin Printing Flexo

Tumpukan Tipe Mesin Printing Flexo

Katerangan pondok:

Max Mesin Speed: 80-150m / mnt

Jumlah dek percetakan: 4/6/8 kelir

Métode drive: Anggo drive gear ageung sareng ngadaptarkeun warna anu langkung akurat

Nyitak rentang lebar: 600-1600mm

Max.panjangna percetakan (ulang deui): 300-1200mm

Laju percetakan: 120-150m / mnt (bahan baku anu béda sareng kecepatan percetakan bakal béda-béda)

Bahan Olahan Utama: HDPE, LDPE, LLDPE;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

Flexo Printing Mesin Produsén Profésional

Ogé tiasa cocog sareng curl deet dina rewinder, loading otomatis sareng panyawat korona digital sareng alat pamariksaan pidéo

 


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Spésifikasi Téknis

MODEL CH-H Series (Tiasa ngaropéa nurutkeun produksi customer jeung pasar sarat)
Jumlah dek percetakan 4/6/8
Max Mesin Speed 120-150m / mnt
Laju nyitak 30-120m / mnt
Nyitak Lebar 600 mm 800 mm 1000mm 1200 mm 1400 mm 1600 mm
Diaméterna Roll Φ800/Φ1000/Φ1500 (opsional)
Tinta dumasar cai / dumasar slovent / UV / LED
Ngulang Panjang 300mm-1200mm
Métode drive Gir drive / Sabuk drive
Bahan Olahan Utama Pilem;Kertas;Non-anyaman

Fungsi Katerangan

1. Pigura awak mesin 75mm
2. Unggal warna hadir kalawan Anilox keramik gilinding (merek Jepang pikeun kualitas print maksimum).
3. Cocogkeun hiji sét silinder percetakan 400mm haratis.
4. Unwinder kalawan stress otomatis (tegangan) kontrol.Panasonic, Jepang atanapi merek sanés.
5. Winder kalawan stress otomatis (tegangan) kontrol.Panasonic, Jepang atanapi merek sanés.
6. Setrés (tegangan) Kontrol mesin bebas.
7. angkat hidrolik pikeun operator.

Kauntungan utama:

Ngadopsi synchronouls sabuk drive tinimbang Gear drive;

Mesin ngajalankeun langkung cukup, precison percetakan luhur, kualitas alus;

Mesin langkung stabilitas;

Single unwind & Single rewind (ogé tiasa ngadamel unwinder ganda sareng rewinder ganda)

 

Rincian bagian Spart listrik:

Ngaran

Modél

merek

motor utama --1pcs

3,7 kw

Taibang.Taiwan

Rewind motor - 1 PCS

1,5kw

Jiangsu oubang.Cina

Kontaktor --6 pcs

LC1E32-10

LC1E18-10

Schneider.Jérman

Circuit-breaker

NXB-63C20

NXB-632C20

NXB-125D100

CHNT.Cina

Kontra

JC72S

CHNT

Rotary Pindah

ZB2-BE101C

Schneider.Jérman

E-eureun Pindah

ZB2-BE102C

Schneider.Jérman

Relay Mini

JQX -BF(D)

PYPE AH 3-2

CHNT

CKC

Tombol Pindah

ZB2-BE102C

Schneider Jérman

Pangendali suhu

AISET.CINA

Lampu Indikator Didamel di Cina
Inverter

Delta Taiwan

Tegangan Otomatis--2pcs

HAITAI-B600

domestik

EPC --- 1 PCS Chongqing .dongdeng.China

 

1 Set Kotak Pakakas:

01 Spanner héksagonal jero 1SET
02 Phillip obeng 1PC
03 Obeng slotted 1PC
04 sekrup 15PC
05 Gunting 1PC
product-description1
product-description2
product-description3
product-description4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.