Produk

  • Stack Type Flexo Printing Machine

    Tumpukan Tipe Mesin Printing Flexo

    Max Mesin Speed: 80-150m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 4/6/8 kelir

    Métode drive: Anggo drive gear ageung sareng ngadaptarkeun warna anu langkung akurat

    Nyitak rentang lebar: 600-1600mm

    Max.panjangna percetakan (ulang deui): 300-1200mm

    Laju percetakan: 120-150m / mnt (bahan baku anu béda sareng kecepatan percetakan bakal béda-béda)

    Bahan Olahan Utama: HDPE, LDPE, LLDPE;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

    Flexo Printing Mesin Produsén Profésional

    Ogé tiasa cocog sareng curl deet dina rewinder, loading otomatis sareng panyawat korona digital sareng alat pamariksaan pidéo

     

  • Stack Type Flexo Printing Machine For Plastic 4 Colors

    Tumpukan Tipe Flexo Mesin Printing Pikeun Plastik 4 Warna

    MODÉL: CH-H Series

    Max Mesin Speed: 150m / mnt

    Jumlah decks percetakan: 4/6/8

    Métode drive: Gear Drive / Timing Belt Drive

    Sumber panas: Pemanasan listrik

    Pasokan listrik: Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

    Bahan Olahan Utama: Pilem;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

    Ketebalan plat percetakan: plat photopolymer 1.7mm atanapi 2.28mm (Salaku customer requiremnt)

    Paké 75mm plat beusi kandel nyieun pigura mesin

     

  • Stack Type Flexo Printing Machine For Plastic 6 Colors

    Tumpukan Tipe Mesin Printing Flexo Pikeun Plastik 6 Warna

    MODÉL: CH-H Series

    Jumlah dek percetakan: 6 kelir

    Ngadopsi sabuk synchronouls drive atanapi Gear drive;

    Mesin ngajalankeun leuwih cukup, precison percetakan luhur;

    Laju Mékanis Tinggi: 130m / mnt (tanpa bahan, ngan ukur mesin jalan)

    speed percetakan tinggi: 30-110m / mnt

    Single unwind & Single rewind (ogé tiasa ngadamel ganda unwinder & Double rewinder)

     

     

     

  • Stack Type Flexo Printing Machine For Plastic 8 Colors

    Tumpukan Tipe Mesin Printing Flexo Pikeun Plastik 8 Warna

    Max Mesin Speed: 120-150m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 8 kelir

    Métode Drive: Big Gear Drive / Timing Belt Drive (tiasa numutkeun sarat anjeun)

    Kalawan kualitas luhur keramik Anilox roller

    Kalayan sistem EPC otomatis

    Kalayan alat ngadaptar Manual (Upami anjeun hoyong alat ngadaptar motor, punten wartosan kuring)

    Bahan Olahan Utama: Pilem;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

    Cocogkeun hiji set 400mm percetakan cyclinders dina mesin, upami anjeun hoyong ukuran béda percetakan cyclinders, pls hayu atuh nyaho.

  • Stack Type Flexo Printing Machine For Paper, Non Woven

    Tumpukan Tipe Mesin Percetakan Flexo Pikeun Kertas, Non Woven

    Max Mesin Speed: 150m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 4/6/8 kelir

    Métode drive: Gear Drive / Timing Belt Drive

    Nyitak bahan baku lebar: 600-1600mm

    Panjang percetakan: 300-1200mm

    Sumber panas: Pemanasan listrik

    Pasokan listrik: Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

  • Stack Type Flexo Printing Machine For PP Woven

    Tumpukan Tipe Flexo Mesin Printing Pikeun PP anyaman

    Max Mesin Speed: 80-150m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 4/6/8 kelir

    Métode Drive: Gear Drive / Timing Belt Drive (tiasa numutkeun sarat anjeun pikeun ngajantenkeun)

    Max.diaméterna unwinding: 1500mm kalawan otomatis loading

    Kalawan rollers anilox keramik

    Pasokan listrik: Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

    Bahan Olahan Utama: PP WOVEN (upami anjeun hoyong nyitak bahan baku anu sanés deui, punten wartosan kuring pas)

  • Economic CI Printing Machine For Film 6 colors

    Mesin Percetakan CI Ékonomi Pikeun Pilem 6 warna

    MODEL: CHCI-J Series

    Max Mesin Speed: 200m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 6 kelir

    Métode Drive: Gear Girang atanapi jinis sabuk (tiasa numutkeun sarat anjeun)

    Sumber panas: Pemanasan listrik

    Bahan olahan utama: PVC: 10-120g;OPP: 10-120g; PE: 10-120g; piaraan: 10-120g; CPP: 10-120g;

    Kertas: kertas Kraft: 40-350;kertas coated single-sided: 30-350g;kertas salinan: 15-350g; kertas coated: 30-350g;kertas bébas lebu: 25-350g; Leupaskeun kertas: 40-350g;

    Sadaya stasiun percetakan warna disetir ku kendang sentral, Kasalahan transmisi kirang kusabab transmisi gear kirang, ningkatkeun precision pendaptaran.

  • Economic Ci Printing Machine For Paper And Non Woven 4 Colors

    Mesin Ci Printing Ékonomi Pikeun Kertas Jeung Non Woven 4 Warna

    Max Mesin Speed: 150-200m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 4 kelir

    Jenis kendang rolling

    Anggo tinta dasar cai atanapi tinta basa minyak

    Gearing of Printing cyclinder: panjangna ulang nyaeta 5mm

    Bahan Olahan Utama: Pilem;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

    ketebalan plat résinL 1.7mm (atawa nurutkeun sarat konsumén Anjeun nyieun eta)

    kalawan 1 set 400mm percetakan cyclinders on mesin

    Ketebalan pigura mesin nyaéta 100mm

  • Economic CI Printing Machine

    Mesin Percetakan CI ékonomi

    Max Mesin Speed: 180-200m / mnt

    Jumlah decks percetakan: 4/6 kelir (bisa nurutkeun sarat anjeun)

    Max.rubak web: 600-1600mm

    Cara percetakan: lebar pinuh dina hiji sisi

    Ketebalan plat percetakan: plat photopolymer 1.7mm atanapi 1.14mm (sakumaha sarat customer)

    Pasokan listrik: Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

    Bahan Olahan Utama: Pilem;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

  • 6+6 CI Flexo Printing Machine

    6 + 6 CI Flexo Mesin Printing

    MODÉL: CH6 + 6 Runtuyan

    Max Mesin Speed: 250m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 6 + 6

    Max.panjangna percetakan (ulang): 450-1200mm

    Max.diaméterna unwinder: 1500mm

    Keramik anilox gilinding: 8pcs

    Kandel plat: plat photopolymer 1.14mm (atawa bisa nurutkeun sarat customer sangkan eta)

    Sumber panas: Gas, Uap, Minyak Panas, Pemanasan listrik

    Pasokan listrik: Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

    Bahan olahan utama: PP WOVEN

  • Economic CI Printing Machine For Film 4 colors

    Mesin Percetakan CI Ékonomi Pikeun Pilem 4 warna

    MODEL: CHCI-4 Runtuyan

    Max Mesin Speed: 180-200m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 4 kelir

    Métode Drive: Gear Drive (kalayan tipe kendang sentral)

    Sumber panas: Pemanasan listrik

    Pasokan listrik: Tegangan 3P / 380V / 50HZ atanapi anu kedah ditunjuk

    Bahan Olahan Utama: PE, BOPP, HDPE, LDPE, OPP ETC

  • Economic Ci Printing Machine For Paper And Non Woven 6 Colors

    Mesin Percetakan Ci Ékonomi Pikeun Kertas sareng Non Woven 6 Warna

    Max Mesin Speed: 180-200m / mnt

    Jumlah dek percetakan: 6 warna (upami anjeun hoyong warna anu béda, punten wartosan kuring)

    Métode drive: Gear Drive

    Sumber panas: Oven garing gaduh kipas mandiri pikeun hawa asupan sareng kipas mandiri pikeun knalpot hawa.Ku ngadalikeun laju hawa suplai tur saluyukeun damper hawa.

    Bahan Olahan Utama: Kertas: 40-120gsm, Non anyaman (Upami anjeun ngagaduhan bahan baku anu sanés nganggo mesin ieu pikeun nyitak éta, punten wartosan kuring)

    Kalayan Drum Tengah: Lapisan electroplating permukaan ngahontal langkung ti 200um.Radial sirkular run-out.rentang kasabaran: +-0.015mm

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2