Mesin Percetakan CI ékonomi

Mesin Percetakan CI ékonomi

Katerangan pondok:

Max Mesin Speed: 180-200m / mnt

Jumlah decks percetakan: 4/6 kelir (bisa nurutkeun sarat anjeun)

Max.rubak web: 600-1600mm

Cara percetakan: lebar pinuh dina hiji sisi

Ketebalan plat percetakan: plat photopolymer 1.7mm atanapi 1.14mm (sakumaha sarat customer)

Pasokan listrik: Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

Bahan Olahan Utama: Pilem;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Spésifikasi Téknis

MODEL CHCI-J Series (Tiasa ngaropéa nurutkeun produksi customer jeung pasar sarat)
Jumlah dek percetakan 4/6
Max Mesin Speed 200m / mnt
Laju nyitak 30-180m / mnt
Nyitak Lebar 600 mm 800 mm 1000mm 1200 mm 1400 mm 1600 mm
Diaméterna Roll Φ800/Φ1000/Φ1500 (opsional)
Tinta dumasar cai / dumasar slovent / UV / LED
Ngulang Panjang 400mm-850mm
Métode drive Gear drive
Bahan Olahan Utama Pilem;Kertas;Non-anyaman;Aluminium foil;Laminasi

Fungsi Katerangan

  • Kandel pigura beusi tuang bébas Geter 100mm.
  • Puseur drive unwinding & rewinding.
  • Ngonci silinder print kalayan angkat hidrolik nyadiakeun rigidity lengkep jeung geter bébas ngajalankeun nepi ka speed maksimum.
  • Sistim kontrol kontrol PLC.
  • Sentral Drum Servo motor gear drive.
  • Drum Tengah kalawan sistem kontrol suhu konstan.
  • Diimpor téhnologi aluminium alloy Kamar Sistim agul dokter jeung pompa tinta siklus ganda.
  • EPC saméméh percetakan.
  • Kualitas percetakan ngawaskeun gambar statik nyata waktos.
  • Kontrol suhu anu tiasa diatur sareng pengeringan terpusat saatos dicetak.
  • Laser engraved keramik coated anilox roller.
  • Online nangtung sarta horizontal listrik tepat positioning kuantitatif sarta pendaptaran plat gancang, kalawan fungsi balik puseur otomatis, kontrol PLC.
  • Akurasi pendaptaran warna moal robih nalika laju percetakan mesin ningkat atanapi turun.

Fitur Mesin

Métode: Kesan sentral pikeun pendaptaran warna anu langkung saé.Kalayan konfigurasi kesan sentral, bahan anu dicitak dirojong ku silinder, sareng ningkatkeun pisan pendaptaran warna, khususna sareng bahan anu tiasa dipanjangkeun.
Struktur: Dimana wae mungkin, bagian-bagian dikomunikasikeun pikeun kasadiaan sareng desain anu tahan ngagem.
Dryer: dryer angin panas, controller suhu otomatis, sarta sumber panas dipisahkeun.
Dokter agul: Kamar dokter agul tipe assembly pikeun-speed tinggi percetakan.
Transmisi: Permukaan gear teuas, precision tinggi Decelerate Motor, sarta tombol encoder disimpen dina duanana chassis kontrol jeung awak pikeun genah operasi.
Rewind: Micro Decelerate Motor, drive Magnetic Powder and Clutch, kalayan stabilitas tegangan kontrol PLC.
Gearing of Printing silinder: ulang panjangna nyaeta 5MM.
Pigura mesin: 100MM plat beusi kandel.Taya Geter di speed tinggi na boga panjang

product-description1
product-description2
product-description3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.